merktekst Breda

Breda

Onze eigen unieke Breda horloges! Deze strak vormgegeven horloges dragen allen de naam Breda op de wijzerplaat.
Hoewel je zou vermoeden dat dit horloge in Breda gemaakt wordt, is de waarheid heel anders.

BREDA is in 2009 gelanceerd als een product van een designstudio en is sindsdien geëvolueerd naar een horlogeontwerpstudio in Dallas, USA. Begonnen als een familiebedrijf en nog steeds gerund door broers en zussen is de cultuur van BREDA gecentreerd rondom de kernbegrippen onafhankelijkheid, creativiteit en vrijheid om hun standpunt over het ontwerp van horloges volledig zelf te bepalen.

De kracht van BREDA ligt in de unieke ervaring om te werken aan verschillende horlogeontwerpen binnen een toegankelijke prijsklasse. In de loop van de tijd heeft de studio methoden, materialen en partnerschappen met leveranciers ontwikkeld die hen in staat hebben gesteld om producten te creëren die redelijk geprijsd zijn. Met een sterk en consistent team dat het ontwerp in de loop der jaren heeft geleid, hebben ze talloze horlogeontwerpen ontwikkeld.

Uiteindelijk willen ze hoogwaardige producten en minimaal ontwerp binnen het handbereik van vele liefhebbers realiseren.

Van Gurp Juweliers zijn de eerste winkel in Nederland waar deze collectie verkocht wordt.
Dus ben je een trotse Bredanaar, wil je een leuk aandenken aan onze fantastische stad of val je gewoon voor de mooie vormgeving? Je bent van harte welkom om te komen kijken welke het beste bij jou past.
De Breda horloges zijn voorzien van een quartz uurwerk met batterij en kosten tussen de € 95,- en € 140,- de Phase-serie heeft zelfs een Zwitsers uurwerk en kost daardoor iets meer:  € 165,-